Aangepaste voertuigen spelen een grote rol bij het helpen van mensen met een handicap. Uw eigen aangepaste rolstoelauto kopen, kan helpen om uw persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid te transformeren.

Allied Mobility is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van aangepaste voertuigen, van compacte auto’s tot grotere monovolumes voor mensen met een beperking, allemaal met volledige rolstoeltoegankelijkheid. Wilt u een aangepaste rolstoelauto kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Een aangepaste auto speciaal ontworpen voor u

Allied Mobility en zijn mobiliteitspartners in heel België zijn toegewijd om onze klanten een service op maat te bieden. Bent u op zoek naar een rolstoelauto te koop, die een hoge kwaliteit biedt in combinatie met betaalbaarheid, dan zal ons assortiment u niet teleurstellen.

Onze reeks voertuigen voor mensen met een handicap is ontworpen om verschillende beperkingen en individuele familieomstandigheden te ondersteunen. Als rolstoelgebruiker heeft u misschien een kleine, handige auto nodig voor twee personen of een grotere aangepaste auto voor een groter gezin of een grotere zorggroep. U verkiest een handgeschakelde versnellingsbak of misschien liever een automatische, wat ideaal kan zijn voor bestuurders met een beperking.

Voor mensen met een beperking is een rolstoelauto kopen geen bandwerk; n maat past zeker niet bij iedereen. Allied Mobility doet er alles aan om een gevarieerde selectie van rolstoeltoegankelijke voertuigen van hoge kwaliteit aan te bieden die een echte keuze aanbiedt, afhankelijk van uw specifieke beperking en omstandigheden. Wij kunnen u een aangepast voertuig leveren dat aan uw behoeften voldoet. Daarom is voortdurende feedback van gebruikers van onze aangepaste voertuigen zo belangrijk voor ons verdere onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma. Wenst u meer te weten over aangepaste auto’s voor bestuurders met een beperking binnen ons assortiment, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veiligheid & en beveiliging van aangepaste auto’s

Bovenal wilt u weten dat uw nieuwe, aangepaste auto veilig is voor iedereen die meereist. Meestal betekent het klaarmaken van aangepaste auto’s voor verkoop, dat een bodemverlaging wordt uitgevoerd om meer hoofdruimte te bieden.

Als een van de toonaangevende fabrikanten van aangepaste auto’s ter wereld nemen we uw veiligheid zeer serieus. Dit betekent dat elke aanpassing aan uw auto zorgvuldig ontworpen moet zijn, zodat deze praktisch, sterk en makkelijk te gebruiken is. Onze aangepaste auto’s ondergaan ook onafhankelijke veiligheidstests, om te garanderen dat al onze rolstoeltoegankelijke voertuigen voldoen aan strenge internationale veiligheidsnormen.

Belangrijke componenten voor ons assortiment voertuigen voor personen met een beperkingå zijn intern ontworpen en geproduceerd of afkomstig van toonaangevende leveranciers voor auto-gerelateerde oplossingen en toegankelijkheid in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Dit helpt ons om ultramoderne niveaus van comfort, betrouwbaarheid en veiligheid te bieden aan zowel rolstoelgebruikers als valide passagiers.

Rolstoelauto te koop Rolstoelauto te huur

Koop voor het leven of huur voor een weekend, de keuze is aan u. Klik hieronder voor de contactgegevens van onze Belgische mobiliteitspartners en begin een gesprek om het beste voertuig en de beste oplossing voor u te vinden.

Vertrouw op een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van aangepaste auto’s en multifunctionele voertuigen.