Allied Mobility

De Allied Vehicles Group, opgericht in 1993, is consequent uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van aangepaste en speciale voertuigen.

Allied Mobility is een van de merkdivisies van het bedrijf, waartoe ook Mobility Solutions, Cab Direct en Allied Fleet behoren. Allied Mobility is de toonaangevende fabrikant en leverancier van rolstoelauto’s over de hele wereld.

Kwaliteit & betrokkenheid

Met een jaarlijkse omzet van å£139 miljoen heeft Allied Vehicles nu 700 mensen in dienst. Het ontwerp en de productie van onze voertuigen zijn gecentraliseerd in onze 28 hectare grote fabriek in Glasgow, waar alle voertuigen worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroleprocedures, ondersteund door externe tests en certificering.

Allied Vehicles voert een beleid van gelijke kansen, is een BSI-geregistreerd bedrijf en zet zich in voor een efficiënt gebruik van middelen, ten voordele van zowel het bedrijf als het milieu.

Gespecialiseerde distributiepartners

De rolstoeltoegankelijke voertuigen van Allied Mobility zijn in heel België verkrijgbaar bij onze zorgvuldig geselecteerde distributiepartners. Al onze partners zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor aangepaste voertuigen om mensen met een beperking te helpen. Ze helpen de klanten om de opties te begrijpen, de juiste auto voor de rolstoel te kiezen en bieden voortdurend advies en technische ondersteuning.

Klik hier om onze Belgische distributiepartners te bekijken.