Allied Mobility werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde mobiliteitspartners in België en over de hele wereld. Deze gespecialiseerde bedrijven bieden u een schat aan expertise en ervaring bij het voldoen aan de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit, inclusief rolstoelgebruikers en hun families.

Onze vertrouwde partners geven waardevolle informatie en advies om u te helpen bij het vinden van het juiste rolstoeltoegankelijke voertuig dat aan uw behoeften voldoet. Ze organiseren ook een persoonlijke demonstratie om u te helpen zeker te zijn van uw keuze.

Zodra uw voertuig is besteld, zorgt uw Allied Mobility-partner voor alles en dat uw nieuwe aangepaste rolstoelauto wordt geleverd op een locatie bij u in de buurt.å Daarna is onze partner altijd beschikbaar om advies, service en ondersteuning te geven, zodat u zich kunt verheugen op vele kilometers gelukkige autoritten in België.

Beauraing

Rue des Anciens Combattants

Gembloux

5032 Mazy

Telefoon: 32 81 73 80 87

Goossens

Koeweidstraat 50b

1785 Merchtem

Brussels

Telefoon: 32 52 47 11 48

  • Gebruik onderstaand formulier om ons te laten weten waar u naar op zoek bent en een van onze mobiliteitsadviseurs zal u terugbellen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
* Verplicht in te vullen veld.
Ga voor meer informatie over hoe we uw gegevens gebruiken naar: http://alliedmobility.com/privacy-policy/