Rolstoelauto’s te koop in heel België

Rolstoeltoegankelijke voertuigen kunnen een groot verschil maken voor uw levensstijl. Letterlijk duizenden mensen met een handicap hebben de kans benut om een eigen rolstoelauto te hebben, die nieuwe vrijheid en onafhankelijkheid biedt aan particulieren en hun families.

We bieden een assortiment aangepaste voertuigen en monovolumes, die zijn ontworpen op basis van de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit, zodat ze in hun rolstoel veilig met het voertuig kunnen reizen.

Rolstoeltoegankelijke auto’s, multifunctionele voertuigen & minibusjes

Allied Mobility is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van rolstoeltoegankelijke voertuigen en produceert elk jaar meer dan 5.000 speciaal aangepaste auto’s, monovolumes en minibussen. Personen met een beperking hebben natuurlijk allemaal verschillende behoeften. Daarom hebben we een aantal mobiliteitsaanpassingen en rolstoeltoegankelijke auto’s ontwikkeld voor verkoop en verhuur. Ons technisch ontwerpteam werkt nauw samen met toonaangevende fabrikanten, zoals Peugeot, Citroën en Ford, en heeft als doel nieuwe en innovatieve manieren te creëren om rolstoelauto’s zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Met grote productievolumes zijn we ook in staat om rolstoelauto’s van topkwaliteit te koop aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen ‘ met Allied Mobility hoeft het bezitten van uw eigen rolstoeltoegankelijke voertuig niet onbetaalbaar te zijn.

Demonstraties van rolstoelauto’s

Het is enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat de ombouw van voertuigen naar rolstoeltoegankelijkheid de juiste opties bevat, die aan uw behoeften voldoen. Daarom heeft Allied Mobility een netwerk van mobiliteitspartners in heel België, dat gespecialiseerd advies en persoonlijke demonstraties biedt van onze populaire rolstoeltoegankelijke voertuigen. Neem contact op met een van onze distributievertegenwoordigers in België door hieronder te klikken. Zij bieden u een schat aan ervaring en expertise om u te helpen bij het kiezen van het voertuig dat het beste bij u past en organiseren ook een persoonlijke demonstratie.

Aangepaste voertuigen voor rolstoelgebruikers ‘ Veiligheid en kwaliteit

Elk voor een rolstoel aangepast voertuig is ontworpen met het oog op toegankelijkheid. Van bodemverlaging en gebruikersvriendelijke rolstoelvergrendeling tot innovatieve, lichtgewicht oprijplaten, kopen bij Allied Mobility betekent dat u kunt genieten en gerust zijn dankzij de samenwerking met de toonaangevende Britse specialist in de ombouw van voertuigen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Al onze rolstoeltoegankelijke auto’s zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan de hoogste internationale veiligheidsnorm voor auto’s ‘ EG-typegoedkeuring voor complete voertuigen.

Vertrouw op een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van rolstoeltoegankelijke voertuigen.