Gemoedsrust

Uw gespecialiseerde Allied Mobility-vertegenwoordiger is altijd beschikbaar om continue service en ondersteuning te bieden. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat al onze rolstoeltoegankelijke voertuigen door een uitgebreide garantie worden gedekt.

Basisvoertuigservice & -garantie

Het basisvoertuig gebruikt bij het creren van uw rolstoeltoegankelijke auto of multifunctioneel voertuig wordt gedekt door een verzekerde garantie, geregeld door uw lokale handelaar. Het is belangrijk dat u het onderhoudsboekje van uw voertuig bijhoudt, in overeenstemming met het onderhoudsschema aanbevolen door de fabrikant, om uw voertuig in goede staat te houden en uw garantiedekking te behouden. Uw lokale handelaar bezorgt u de details van de servicevereisten voor uw basisvoertuig en de garantiedekking.

Ombouwgarantie

De rolstoeltoegankelijke aspecten van uw aangepaste auto voor rolstoel vallen onder een Allied Mobility-ombouwgarantie van twee jaar. Onze lokale distributeur, bij wie u uw voertuig heeft gekocht, zorgt voor alle noodzakelijke reparatiewerkzaamheden. Binnen de garantieperiode wordt dit gratis uitgevoerd, als reparatie nodig is door een storing van een ombouwonderdeel genstalleerd door Allied Mobility, mits dit niet het gevolg is van verkeerd gebruik of normale slijtage.

Na de garantieperiode

Na afloop van de garantieperiode kunt u voor onderhoud en reparaties nog steeds terecht bij elke Ford- of Peugeot-dealer (voor het basisvoertuig) of bij uw lokale Allied Mobility-vertegenwoordiger (voor de rolstoeltoegankelijke ombouw).

Vertrouw op een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van rolstoeltoegankelijke voertuigen.