Een eigen aangepast voertuig bezitten, heeft het leven van duizenden mensen met een handicap in België en daarbuiten veranderd.

Thuis een aangepast voertuig hebben, betekent nieuwe vrijheid en onafhankelijkheid om op pad te gaan, waar en wanneer u maar wilt. De aangepaste voertuigen van Allied Mobility worden ook steeds populairder bij ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, taxibedrijven, openbare vervoerders en liefdadigheidsinstellingen die voor personen met een beperking zorgen.

Specialist in aangepaste voertuigen

In samenwerking met onze gespecialiseerde mobiliteitspartners zijn onze rolstoeltoegankelijke voertuigen beschikbaar in heel België. å Belangrijke kenmerken zijn:

  • Hoogwaardige rolstoeltoegang en veiligheidsvoorzieningen
  • Ook ideaal voor gebruikers van een scootmobiel
  • Grote keuze aan aangepaste voertuigen, van wendbare auto’s tot grotere monovolumes
  • Keuze in indelingen van de zitplaatsen voor elk aangepast voertuig
  • Lokale mobiliteitspartners die advies, service en ondersteuning bieden, verspreid over heel België.

 

 

Al onze aangepaste voertuigen bieden een veilige en beveiligde toegang voor een rolstoelgebruiker die in zijn stoel reist of u kunt een rolstoel of scootmobiel opbergen terwijl u een passagiersstoel gebruikt. Elk voertuig biedt ook ruimte voor een of meer zittende passagiers, zodat gebruikers met een handicap samen met vrienden, familie of een verzorger kunnen reizen, waar en wanneer u maar wilt.

Vertrouw op een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van aangepaste en multifunctionele voertuigen.